Za Deteto За детето,Идеи Детски тапети и как да изберем тапет

Детски тапети и как да изберем тапет

Дебатът за тапетите срещу боята се засили през последните десетилетия. Някои са много убедени в многото достойнства на тапетите от новата ера като най-добрият вариант за украса и защита на стени.

Въпреки че е изцяло индивидуален избор, важно е да бъдете обективни, когато избирате опция за вашия дом. Особено, когато ще става дума за детската стая. Вашите изисквания трябва да играят решаващата роля, независимо какъв дизайн точно изберете. Доверете се на висококачествените материали, които няма да ви накарат скоро отново да направите ремонт на стаята.

Много от вас може да си мислят, че тапетите са отживелица, но ви уверяваме, че това съвсем не е така. Дори напротив – има все по-иновативни и впечатляващи дизайни и модели, които придават индивидуален вид на детската стая. Детски тапети или боя – определено малчуганите ще се впечатлят много повече от слънчева атмосфера с форми, животни и фигури, а това се предлага именно с детските тапети на ArtGift.

Запознайте се с многото ни модели, в които ще откриете най-подходящите детски тапети:

Детски тапет „Коали с розови балони“. Фототапет подходящ за апликация в детска стая на момиче. В любимите розови и лилави цветове, този модел детски тапети със сигурност  ще предизвика истински възторг във вашата принцеса!

Детски фототапет  „Под лилавата дъга“.Фототапет подходящ за стая на малчугани в кърмаческа и детска ранна възраст.  В меки пастелни цветове, ориентирани в синьо-лилавата гама, този дизайн изпълва пространството със спокойствие.

Тапет „Слънчеви планини“ . Предложение за комбинация от различни свежи цветове. И за момче, и за момиче. Тапетите се открояват с наситени цветове, висококачествени производствени материали и сертифицирани мастила,  доказали своите качества във времето.

Фототапет  „Семейство делфини, в морскосин цвят“ несъмнено превръща детската стая в  част от необятната океанска шир.  Нежни фигури, които ще внесат страхотна светлина и усещане за просторност.

Фототапет  „Слънце и планети“ –  обагрен в синьо-лилави цветове. Подходящ за апликация в детска стая на момиче, олицетворяващ мистериозният, безкраен  космос , представен под формата на галактическа рисунка, с бели детайлни орнаменти и ефектен фон.

Фототапет „Морско приключение“ – за всяко малко моряче, което иска да плува наум докато седи в стаята си. Красиви наситени цветове.

Фототапет  „Доброто динозавърче“ . Уникален дизайн, подходящ най-вече за малките господа. Пренасят се ери назад докато си играят в стаята. Един чудесен начин детето да обожава собствената си стая.

Фототапет  „Пиленца приятели“. Тапетите се характеризират със завидна устойчивост на цветовете и материала под атмосферното влияние на времето. Спящи жълти пилета точно над леглото на детето ще стоят като уникален завършек на дизайна на стаята.

Фототапет „Горски танци“ – приказка разказана върху платно. Невероятна и много ефектна визия в стаята на детето. Танцуващи животинчета на фона на нощен пейззаж. За бързо, лесно и усмихнато заспиване.

Фототапет „ Сънищата на мишлето“ са по-тъмни детски тапети, които обаче не придават мрачност на стаята. Наситените шарени форми допринасят за уюта и спокойствието на малчугана.

Фототапет „Зайче с колело“– подходящ за апликация в детска стая на момче. Освен с впечатляващ дизайн артикулите  от  категория „Детски тапети“, се характеризират със изключителна здравина и устойчивост във времето.

Детски тапет „Малък вълшебник“  прави вълшебства с настроението на децата. С вълшебна пръчка и топла прегръдка детето е заспал, а вие сте спокойни, че сте осигурили индивидуален и комфортен дизайн в стаята му.

Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като тяхната изработка включва използването на сертифицирани мастила и висококачествени материали.

Всички тапети се печатат по вашите зададени размери.

Изработката на всеки фототапет включва  селектирането на  материали от най-висок клас, безвредни мастила за печат и производствена база, оборудвана с високотехнологични операционни машини, гарантиращи безкомпромисно качество на възможно най-достъпни цени. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Related Post

Как да научите детето да помага в къщиКак да научите детето да помага в къщи

След като са проучили грешките и са ги „изпробвали“ в собствената си ситуация (най -вероятно са такива), мъдрите родители трябва да приемат идеята, че собственото им поведение ще трябва да

изберете дървени играчи за вашето дете

Защо да изберете дървени играчки за вашето детеЗащо да изберете дървени играчки за вашето дете

Детските години са от изключително значение за оформянето на характер, умения и знания на по-късен етап от живота. А един от най-важните елементи през тези години от нашия живот са

Идеи за подаръци за служители

5 идеи за подаръци за признателност за служителите5 идеи за подаръци за признателност за служителите

Често забравяме да покажем на хората около нас, че оценяваме тяхното присъствие, техните усилия, тяхната отдаденост и подкрепа. Това важи не само в личен план, но и в работната среда.