Za Deteto Полезно Етапи на създаване на уебсайт на онлайн магазин

Етапи на създаване на уебсайт на онлайн магазин

Формиране на технически спецификации  за създаване на уеб сайт на магазин. Необходимо е да разберете целите и задачите на магазина, основните изисквания за дизайн и съдържание. Мениджърът на брандинг агенция Greenseo проучва пазара, за който е необходимо да се създаде уебсайт на онлайн магазин и заявките на потребителите. След това се договаря цената за създаване на онлайн магазин.

Дизайн.  На този етап се разработва структурата и дизайна на уебсайта на онлайн магазина. Изработването на уебсайтове за онлайн магазини изисква внимателен подход. Те трябва да са лесни за използване и интуитивни.

Разработване на функционалността  на сайта на онлайн магазина. Колкото по-внимателни са функциите, толкова по-уверени и комфортно се чувстват посетителите на онлайн магазина.

Тестване.  На този етап се проверява работата на всички елементи на сайта на онлайн магазина.Пример за сайт на онлайн магазин

Поръчайте създаването на онлайн магазин: важни нюанси

Всеки продукт, стартиране или марка се нуждае от рекламна промоция, в противен случай целевата аудитория просто няма да знае за това. Рекламна кампания в онлайн магазина може да се осъществи с помощта на медиите, имейл бюлетини, интегриране на банер и контекстна реклама .

За да работят тези инструменти, е необходимо да се определи целевата аудитория на ресурса, който се стартира. И само на тази основа да изберете правилните средства и канали за комуникация.

Не всички потребители са готови веднага да закупят стоки, но ако са на вашия ресурс, тогава темата не им е безразлична. За да заинтересувате потребителя, по-добре е да добавите малък блог . В него можете да говорите по-подробно за услугите на сайта, да давате полезни съвети или лайфхакове и да правите тематични селекции. Допълнителното полезно съдържание ще увеличи вероятността потенциалният клиент да запомни уеб ресурса и да се върне за покупка.

Стартирането на собствен бизнес винаги е риск, но като поверите създаването на онлайн магазин до ключ на екипа на Greenseo, можете да сте сигурни в резултата.

Поръчайте разработката на онлайн магазин

Създаване на сайт за онлайн магазин: необходими елементи

Скорост на зареждане . Сайтът на онлайн магазин трябва да се зарежда лесно и бързо от всяко устройство: компютри, таблети и мобилни телефони. Според статистиката 40% от хората не посещават уебсайт, ако зареждането му отнема повече от 3 секунди.

Удобна пространствена навигация.  Ако посетител се обърка в продуктовия каталог, той ще напусне сайта, без да направи покупка.

Бързо търсене.  Благодарение на него потребителят може да намери желания продукт, без да прибягва до навигация. Затова е желателно търсенето да се постави в заглавката на сайта и  да се направи забележимо.

Филтър (фасетирана навигация).  Тази опция ви помага да изберете продукти въз основа на посочените характеристики (цена, цвят, размер, състав и т.н.).

Данни за контакт и онлайн чат.  Ако клиентът има въпроси относно стоката или доставката, той може да се свърже с консултанта. Освен това личното общуване предизвиква у хората повече симпатия и доверие.Пример за страница на онлайн магазин

Разработването и популяризирането на онлайн магазин е чудесна възможност да разширите бизнеса си. Свържете се с  брандинг агенция  Greenseo  и станете по-успешни.

 

Най-добрите продуктови категории за онлайн магазин

Всеки онлайн магазин започва с разработването на стратегия какво, как и как най-добре да продава. Продажбите в следните пазарни сегменти винаги ще бъдат изгодни:

 

Стоки с ниска конкуренция . Например, не трябва незабавно да се захващате с продажбата на домакински уреди или смартфони. Но продажбата на калъфи и брони за отделни мобилни марки може да бъде билет за вашия собствен бизнес. Козът на този подход е широка гама от продукти.

 

Компактни стоки . Онлайн магазинът дава възможност за закупуване и поставяне на стоки директно у дома, без да харчите допълнителни средства за наемане на склад. С течение на времето можете да промените вектора на продажбите, което е друго безспорно предимство на интернет пазара.

 

Related Post

Младежки максимализъм: как да реагираме?Младежки максимализъм: как да реагираме?

Максимализмът се нарича склонност към крайности: възможно най -честно, справедливо, правилно. В различна степен е характерно за почти всички хора. В младостта това явление е много ярко поради самочувствието и

Дамско боди: история, видове, предимства и съвети за стилДамско боди: история, видове, предимства и съвети за стил

Дамското боди e популярна модна тенденция, която набра изключителна популярност през последните години. Дамското боди и прилепнала дреха, която покрива торса, а често и ръцете и краката. Предлагат се в

Диамантени Гоблени - Хоби за Майки

6 Причини Защо Диамантените Гоблени са Перфектното Хоби за Майки6 Причини Защо Диамантените Гоблени са Перфектното Хоби за Майки

Майчинството е прекрасен период, който има своите плюсове и минуси. Той е най-вече асоцииран с мили моменти, нови преживявания и безкомпромисна любов. От друга страна, ежедневието на една майка е