Za Deteto Полезно Какъв слънце защитен крем да изберете за детето

Какъв слънце защитен крем да изберете за детето

Наистина ли искате да приложите това вещество върху тялото си и дори да го разнесете от главата до петите върху децата? Едва ли.

Как можете да се предпазите от опасна слънчева радиация, без да навредите на обитателите на моретата? Като алтернатива носете предпазител за обрив. Той ще защити горната част на тялото ви, така че можете да използвате по -малко слънцезащитни продукти. Вярно е, че децата ми например мразят мократа кърпа в контакт с тялото си. Което отново ме принуждава да се обърна към слънцезащитни средства. За щастие сред тях има и нехимични.

Какъв слънцезащитен крем трябва да изберете за вашето бебе? Разбира се, трябва да се изберат санскрини с минерални филтри като цинков оксид и титанов диоксид. За разлика от продуктите, съдържащи оксибензон, тези продукти отразяват, а не абсорбират слънчевите лъчи и не се абсорбират в кожата. Да не забравяме очите на децата, които не може да намажем с крем. За защита на детските очи в слънчевите дни се препоръчва носенето подходящи слънчеви очила. Тези продукти имат ли недостатъци? Да, те често оставят забележими бели следи по кожата. Не изглежда особено впечатляващо, но е малка цена, която трябва да платите за това, че не сте изложени на химикали и опазвате околната среда.

Related Post

Комплекси поради външен вид. Как можете да помогнете на детето си да приеме себе си?Комплекси поради външен вид. Как можете да помогнете на детето си да приеме себе си?

Самочувствието на нашите деца директно зависи от това как те се отнасят към външния си вид. Дори възрастните не винаги успяват да приемат външния си вид и да живеят с

Ако семейството има единствено детеАко семейството има единствено дете

В Русия броят на семействата с единствено дете се е увеличил през последните години. Причините за това са много: нестабилната икономическа ситуация в страната и материалното положение на жителите, тенденцията